2021/10/31 بدون نظر اخبار, اخبار رویدادها, گزارش نمایشگاه, نمایشگاه‎ها

نمایشگاه جیتکس دبی، بزرگترین و معتبرترین نمایشگاه فناوری اطلاعات در منطقه خاورمیانه می‌باشد که هر سال در فصل پاییز برگزار می‌شود. نمایشگاه جیتکس فیوچر استارز، بخش مربوط به استارتاپ‌های نمایشگاه جیتکس است که هر ساله میزبان صدها استارتاپ فناور از سراسر دنیا است. ۲۰ شرکت دانش بنیان منتخب با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی در این نمایشگاه که امسال از ۲۵ الی ۲۸ مهرماه در مرکز تجارت جهانی شهر دبی برگزار شد، شرکت کردند. شرکت تجارت هوشمند هیراد به عنوان کارگزار معتمد صندوق نوآوری و شکوفایی اجرای این برنامه را بر عهده داشته و برنامه‌ریزی‌ها به منظور حضور شایسته شرکت‌های دانش بنیان ایرانی توسط کادر اجرایی این شرکت صورت گرفت.

پس از فراخوان اولیه در تیرماه، شرکت ‌های ثبت‌نامی در دوره‌های آموزشی و توانمندسازی که از طرف صندوق نوآوری شکوفایی به منظور حضور شایسته ایشان در این نمایشگاه برگزار شد، شرکت کرده و پس از حضور در دو روز جلسه داوری با حضور اساتید برجسته اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور، ۲۰ شرکت منتخب برای حضور در این رویداد مهم بین‌المللی، انتخاب شدند. از جمله مهمترین دوره‌های آموزشی برگزار شده میتوان به «بررسی و بهبود مدل کسب وکار برای ارائه به سرمایه‌گذار»، «نحوه ارائه مالی به سرمایه‌گذاران بین المللی»، «آشنایی با سرمایه‌گذاران کشورهای عربی و فرآیند جذب سرمایه در این کشورها»، «آشنایی با کلیات حقوقی مالکیت فکری و نحوه حفاظت از ایده‌ها»، و «آشنایی با کلیدی‌ترین نکات حقوقی در انعقاد قرارداد با سرمایه‌گذار» اشاره کرد.

شرکت‌های منتخب اعزامی در قالب پاویون ایران به این شرح بوده‌اند: نوآوران ارتباطات سیمای امید، ایده پردازان مبتکر شریف، شتابگران فناوری گلستان، نسیم ارتباط آینده، فضا پایه کشتیار، هم پردازان نوگرای اردا، نوید آوران ویستا تام، هوشمند آرنا سورین، پشتیبانی و توسعه نرم افزار داده کاوان، ایده ورزان سیستم، فناوری های اطلاعاتی و مالی توزیع شده یکتا ققنوس پارس، فن آوری زنجیره بلوکی سبحان، هوپاد گستر صنعت، نورسان انرژی آریا، نگین سامانه هوشمند پاژ، هوژان اندیشه گستر، داده کاوان امیرکبیر، جوان اندیشان پویای قومس، تجارت الکترونیک عرش گستر و اندیشه فرتاک امیرکبیر.

مسابقه سوپرنوا یکی از بخش‌های جذاب نمایشگاه جیتکس فیوچر استارز است که همه ساله مورد استقبال استارت‌آپ‌ها و سرمایه‌گذاران حاضر در نمایشگاه قرار می‌گیرد. این رویداد یکی از سه مسابقه بزرگ جهان در حوزه استارتاپی است که فرصت دیده شدن استارتاپ‌ها در سطح جهانی را فراهم می سازد. بخش‌های این مسابقه عبارتند از: هوش مصنوعی، فینتک، بلاکچین، تجارت الکترونیک، آموزش، سلامت، تأثیرات محیط زیستی و اجتماعی، فناوری فراگیر، شهرهای هوشمند/اینترنت اشیا، نرم افزار، گردشگری، فناوری فضایی، فناوری ورزشی و اقتصاد خلاق.

خوشبختانه نظر به اینکه دوره آماده‌سازی مطلوبی برای شرکت‌های حاضر در پاویون در نظر گرفته شده بود و برنامه‌ریزی‌های لازم با دقت انجام توسط تیم اجرایی در نظر گرفته شده بود، تمام شرکت‌های حاضر در پاویون ایران با تهیه ویدئوهای سه دقیقه‌ای، در مرحله اول این مسابقه شرکت کردند. در ادامه و بر اساس داوری ویدئو‌های ارسالی، از میان ۷۵۰ شرکت حاضر در این بخش، ۱۲۰ شرکت موفق به راهیابی به مرحله نیمه نهایی مسابقه سوپرنوا شدند که ۷ استارتاپ برگزیده در این مرحله، جز شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی بودند.

  • در بخش فناوری کشاورزی: شرکت فضا پایه کشتیار
  • در بخش سلامت: شرکت ایده پردازان مبتکر شریف
  • در بخش نرم افزار: شرکت نوید آوران ویستا تام، شرکت جوان اندیشان پویای قومس
  • در بخش بلاکچین: فناوری های اطلاعاتی و مالی توزیع شده یکتا ققنوس پارس، شرکت هوژان اندیشه گستر، شرکت نورسان انرژی آریا

این شرکت‌ها بر اساس مجموعه‌ای از شاخص‌ها از جمله سطح بهره‌مندی از نوآوری، طول عمر، قابلیت پیاده‌سازی و درآمدزایی، سطح توانمندی اعضای تیم، کاربرد و میزان تاثیر محصول بر جامعه، فرهنگ و محیط زیست ارزیابی شده و به این مرحله راه یافته‌اند.

پس از آماده سازی مجدد شرکتهای راه یافته به مرحله نیمه‌نهایی و برگزاری جلسات منتورینگ نحوه ارائه در این مرحله از مسابقه سوپرنوا، در روزهای مقرر و در استیج ویژه مسابقه سوپرنوا، این شرکتها به ارائه کسب و کار خود پرداختند و پس از اعلام نتایج داوری از طریق وبسایت رسمی جیتکس فیوچر استارز، خوشبختانه شرکت نورسان انرژی آریا به عنوان یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی به فینال بخش بهترین اثر اجتماعی و محیط زیستی صعود کرد. در نهایت در روز ارائه فینالیست‌های مسابقه سوپرنوا، نورسان انرژی آریا در استیج ویژه مسابقه فینال، به ارائه کسب و کار خود پرداخت. اگرچه در این بخش استارت‌آپ فرانسوی برنده رقابت فینال و جایزه نقدی شد اما حضور یک شرکت ایرانی در فینال این مسابقات معتبر، افتخار دیگری را برای شرکت‌های دانش‌بنیان رقم زد. سایر شرکت‌های حاضر در پاویون نیز با بهره‌گیری از فضای مستعد نمایشگاه جیتکس فیوچر استارز، به مذاکرات گسترده با سرمایه‌گذاران حاضر در این رویداد پرداخته و از این فرصت بی‌نظیر به منظور جذب سرمایه بین المللی استفاده کردند.

تجارت هوشمند هیراد نمایشگاه جیتکس

ارسال نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *